środa, 30 marca 2016

Ambasadori Ekonomskog Fakulteta Katowice



    Dragi moji čitaoci, evo posle malo duže pauze ponovo pišem za Vas. Ono što kao prvo želim da Vam predstavim jeste nešto što može da bude veoma korisno za sve one koji su zainteresovani gradom Katovice, Ekonomskim fakultetom kao i načinom studiranja u Poljskoj.

Naime odnedavno, Ekonomski fakultet iz Katovica je počeo sa promocijom svojih Apsolvenata u gotovo celom svetu. Ovo je samo početak i nadamo se širenju. 

Mapa sa Ambasadorima UE Katovice; Izvor: http://www.ue.katowice.pl/no_cache/en.html

O čemu je reč? Odgovor je jednosavan, sve što treba da uradite, jeste da posetite zvančnu internet stranicu fakulteta na engleskom jeziku (http://www.ue.katowice.pl/no_cache/en.html), tamo ćete pronaći opširnije o tom projektu ili da instalirate mobilnu aplikaciju (link za aplikaciju: http://www.ue.katowice.pl/en/university/mobile-apps.html ), izaberete Apsolventa koji Vam odgovara i možete da ga pitate o svemu što Vas interesuje,o:  fakultetu, načinu studiranja, profesorima i ne samo o tome već i o: noćnom životu, diskotekama, turističkim atrakcijama u okolini, bukvalno o svemu što Vas zanima.



    Čekamo na Vas, slobodno nam pišite, biće nam veoma drago ako uspemo nekome da damo korisne informacije, savete, a i da povećamo našu malu balkansku družinu na UE u Katovicama :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz